Известие

Collapse
No announcement yet.

Грешка ABS и ASR при 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщение
    Я виж под горната кора на волана има една малка черна букса,разкачи я,почисти я и я закачи пак и за всеки случай е пристегни с една опашка.
    На 147 не е там датчика за ъгъла на волана/за който говориш ти/
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
      На 147 не е там датчика за ъгъла на волана/за който говориш ти/
      Незнаех
      А къде е
      Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
      Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
      Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
      Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
      Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщение
        Незнаех
        А къде е
        По-надолу по пръта,седи на самия прът,отделно от всичко
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Снощи ми се появи същият проблем ,като на колега.След доста боксуване на леда,ми свтнаха ,като грешка за ABS i ARS .Реших ,че колата съм я шашнал и за това, ама днес сутринта като дадох на контакт и излеза като грешка ABS feilor i ARS failor ,след като я запалих всичко си е наред ,и си работят и двете. Но при всеки чек преди палене сега ми излизат. Колата е 147. Трябва ли да му се притеснявам за това.

Comment

Първоначално публикувано от monie Покажи съобщение
            Снощи ми се появи същият проблем ,като на колега.След доста боксуване на леда,ми свтнаха ,като грешка за ABS i ARS .Реших ,че колата съм я шашнал и за това, ама днес сутринта като дадох на контакт и излеза като грешка ABS feilor i ARS failor ,след като я запалих всичко си е наред ,и си работят и двете. Но при всеки чек преди палене сега ми излизат. Колата е 147. Трябва ли да му се притеснявам за това.
            постоянно ли ти излиза при чек или само деня след като е станало. ако е второто то е, защото ти показва предишна грешка от предишното палене. няма за какво да се притесняваш.

относно моя проблем днес ми се обадиха от диагностиката и излезе, че някакъв кабел на абс датчика е бил оголен и давал на късо и от там системите са се изключвали абтоматично. сега е сменен кабела и да се надяваме да няма проблеми.

Comment

Първоначално публикувано от Light Покажи съобщение
              постоянно ли ти излиза при чек или само деня след като е станало. ако е второто то е, защото ти показва предишна грешка от предишното палене. няма за какво да се притесняваш.

относно моя проблем днес ми се обадиха от диагностиката и излезе, че някакъв кабел на абс датчика е бил оголен и давал на късо и от там системите са се изключвали абтоматично. сега е сменен кабела и да се надяваме да няма проблеми.
              А така. Дано всичко е наред. Диагностиката е хубаво нещо
              Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
              156 1.8TS 16V (01.2001)
              147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
              0879369082

Comment

Working...
              X